Nieuwbouwproject Sterrenkijker te Made

De verkoop is gestart!

Aan de westkant van Made aan de Leeuwerikstraat ontwikkelt Zwaluwe Ontwikkeling een nieuwbouwproject met 4 onderscheidende woningtypen.

De Sterrenkijker biedt woonplezier aan bewoners in elk levensfase. Starters en senioren, kleine en grote gezinnen: voor elke doelgroep een woningtype naar wens. Kenmerkend voor deze nieuwe wijk is de uitstraling van het middengebied, gebaseerd op een natuurlijk boerenerf. Daaromheen een ruim opgezette ring woningen met royale tuinen. In het hele plan is er veel aandacht voor groenbeleving en duurzaam wonen.

 

De verkoop van de nieuwbouwproject de Sterrenkijker is op zaterdag 19 december 2020 van start gegaan. Wegens grote belangstelling voor de woningen in het plan de Sterrenkijker Made zullen de woningen middels loting worden toegewezen. De inschrijving voor de loting start op 19 december 2020 en loopt tot en met 4 januari 2021 om 12:00. De loting is op 5 januari 2021.

 

Bent u enthousiast en heeft u belangstelling voor een woning in de Sterrenkijker?

Neem dan vrijblijvend contact op met Staal Makelaars, Biemans Made Makelaardij of bezoek de projectwebsite www.sterrenkijkermade.nl

Gegevens