Ontwikkeling E-Veld te Terheijden

Ontwikkeling en realisatie van 46 nieuwbouwwoningen in Terheijden

Zwaluwe is door de Gemeente Drimmelen geselecteerd als ontwikkelaar voor het ontwerp en de realisatie van 46 duurzame, klimaatadaptieve en natuurinclusieve woningen. Het plan bestaat uit sociale huurwoningen, levensloopbestendige appartementen, rug-aan-rug woningen voor starters en eengezinswoningen. De vertoonde impressies, gemaakt door Quadrant Architecten, geven sfeerbeelden van de toekomstige woningen weer.

 

Op de impressies ziet u:

1. Vogelview;
2. Situatie;
3. Blok 1: 10 sociale huurwoningen;
4. Blok 2: 12 rug-aan-rug Façadewoning Nova;
5. Blok 3: 14 levensloopbestendige appartementen;
6. Blok 4: 10 eengezinswoningen.

 

Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen voor dit project. Mocht u interesse hebben in één van deze woningen kunt u het digitale interesseformulier invullen. Wij verwachten eind van dit jaar (2021) met de verkoop van deze woningen te starten. Voor verdere ontwikkelingen willen wij u vragen om deze website in de gaten te houden.

 

Op het E-veld worden ook vijf kavels gerealiseerd voor de bouw van tiny houses. Binnenkort start de gemeente met de verkoop van deze kavels.

 

Maak uw interesse kenbaar

De voorbereidingen voor dit project zijn gestart. Geïnteresseerd in een woning? Laat uw gegevens vrijblijvend achter door het invullen van dit digitale formulier. Wanneer wij de verkoopfase opstarten zal u verder worden geïnformeerd door een nader te selecteren makelaar.

 

    Voorkeur woningtype(s):


     

    Gegevens

    Terheijden
    In ontwikkeling