Zwaluwe WMO

Zwaluwe is toonaangevend als het gaat om WMO-woningaanpassingen. Wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van woningaanpassingen in meer dan 20 gemeenten. Hierdoor zijn wij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de WMO zodat wij maatwerk kunnen leveren die aansluit op de specifieke situatie van de betreffende gemeente. Zwaluwe WMO draagt er met innovatieve oplossingen aan bij dat hulpbehoevende cliënten zo lang mogelijk in hun eigen woning kunnen blijven wonen.

Eén aanspreekpunt

Onze WMO-werkzaamheden zijn ondergebracht in een aparte divisie van Zwaluwe Bouw. Deze WMO-divisie bestaat uit een vast team dat opnames, begrotingen en werkvoorbereidingen op zich neemt. Dat betekent dat de opdrachtgever of bewoner één vast aanspreekpunt heeft voor advies en overleg op het gebied van onze WMO-projecten. Dat geeft ons de gelegenheid om efficiënt te werk te gaan en bieden wij één vertrouwd gezicht waarbij de cliënten altijd bij terecht kunnen.
In-house vaklieden

Nadat we in overleg het WMO-project hebben vormgegeven, gaan we over op de uitvoering van het project. Daarbij werken wij uitsluitend met in-house vaklieden van Zwaluwe. Wij hebben ons eigen veelzijdige team dat bestaat uit ervaren installateurs, tegelzetters, stukadoren en vakmensen uit nog veel meer disciplines. Zo waarborgen wij de kwaliteit, snelheid en efficiëntie van onze WMO-projecten.

 

Visie op maatschappelijke ondersteuning

Als het gaat om WMO-projecten, gaat het nóg meer dan bij andere projecten over ménsen. De WMO-werkzaamheden voeren wij uit om mensen de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben. Onze visie op WMO-werkzaamheden is proactief. Dat wil zeggen dat wij voorzien in maatwerkvoorzieningen die niet door de cliënt of zijn of haar omgeving gerealiseerd kunnen worden. De focus van onze werkzaamheden is erop gericht dat de cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar omgeving kan blijven wonen.