Zwaluwe Projectontwikkeling

Onze divisie Zwaluwe Projectontwikkeling houdt zich hoofdzakelijk bezig met pragmatische projectontwikkeling in West-Brabant. Hierbij is ons hoofddoel om woningen te realiseren met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor zijn wij in staat om zelfs in economisch zware tijden betaalbare woningen aan te bieden.

Gerard van Beek

   0168 - 45 25 05
   info@zwaluwe.nl
  

Flexibel en toegankelijk

Onze projectontwikkeling laat zich het beste omschrijven door zijn flexibiliteit en toegankelijkheid. Dankzij onze overzichtelijke omvang zijn wij voor zowel kleine als grote partijen heel toegankelijk. Wij nemen graag voor iedereen de tijd om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant. Wij weten altijd snel te schakelen en houden altijd rekening met de ontwikkelingen in de markt. Zo zijn wij in staat om altijd betaalbaar maatwerk te bieden.

 

Alles onder controle

Om onze kwaliteit en betaalbaarheid zo goed mogelijk te waarborgen, proberen wij alles zoveel mogelijk zelf onder controle te hebben. Dat betekent onder andere dat wij onze eigen grondposities hebben die wij op onze eigen duurzame manier ontwikkelen. Daarnaast hebben wij hechte samenwerkingsverbanden met corporaties die er dezelfde waarden op nahouden als wij.

Gerelelateerde projecten