Zwaluwe Prefab

Met hoogwaardige kwaliteit en in optimaal geconditioneerde werkomstandigheden realiseert Zwaluwe Prefab een breed scala aan prefab bouwonderdelen.

Gijs de Kroon

   06-17574388
   g.dekroon@zwaluwebouw.nl
  

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw (HSB) is een populaire manier van bouwen. De toepassingsmogelijkheden zijn talrijk en er worden hoge isolatiewaarden behaald. Hout is behalve sterk, ook duurzaam. Sinds de start in 2009 ontwikkelt Zwaluwe Prefab HSB elementen volgens een eigen ontwikkelde systematiek. Uitgangspunten zijn hierbij het ‘TOP-principe’: Technisch, Optimaal en Prijsbewust. Dat betekent een perfecte voorbereiding waarbij bouwdelen tot in detail worden gedimensioneerd. Daarbij worden zowel het productieproces als het montageproces op de bouwplaats geoptimaliseerd. Zo realiseert Zwaluwe Prefab een forse besparing ten opzichte van traditioneel bouwen.

 

Specials

De kracht van Zwaluwe Prefab wordt duidelijk als er complexe vragen zijn over bijvoorbeeld aansluitingen bij bouwdelen of unieke detailleringen. Dankzij de jarenlange expertise in voorbereiding en montage ontwikkelt Zwaluwe Prefab een optimaal en passend plan. Zo realiseerde Zwaluwe Prefab dakkapellen, wanden, stelkozijnen, bergingen, divers klein prefab timmerwerk en diverse gevarieerde buitenverblijven. Desgewenst brengt Zwaluwe Prefab installatiewerk, dakbedekking en gevelafwerking aan.

 

Hoogwaardige kwaliteit

De productie van de prefab elementen gebeurt in een nieuwe loods onder geconditioneerde omstandigheden. Vakkundig personeel, een gestandaardiseerde werkwijze en het hightech machinepark zorgen voor een constante kwaliteit.

 

Flexibiliteit

Zwaluwe Prefab is flexibel en slagvaardig. De aanpak is gericht op cyclische projecten waardoor de doorlooptijden kort zijn. Daarnaast zijn wijzigingen en planaanpassingen kort voor de productie nog door te voeren. Dat is een belangrijke meerwaarde bij het doorvoeren van gewijzigde (klant)wensen.

 

Ervaring

Zwaluwe Prefab is onderdeel van Zwaluwe Bouw en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de bouwwereld. We begrijpen hoe bouwprocessen lopen en weten wat optimale montage-omstandigheden inhouden. We bundelen de kennis van jarenlange bouwuitvoering met ons prefab productieteam. Het resultaat: hoogwaardige prefab bouwelementen.