TOP woning

Zwaluwe heeft samen met zijn partners het nieuwbouwconcept TOP-woning ontwikkeld. TOP staat hierbij voor Technisch Optimaal en Prijsbewust. Met dit nieuwbouwconcept spelen wij in op de behoeften van corporaties, gemeenten en particulieren die steeds meer gericht zijn op flexibiliteit en betaalbaarheid.

Gerard van Beek

   0168 - 45 25 05
   info@zwaluwe.nl
  

Flexibel in architectuur

De Zwaluwe TOP-woning is beschikbaar in veel verschillende stijlen zodat het concept altijd aansluit op persoonlijke wensen en specifieke locaties van de opdrachtgever. Voorafgaand aan de ontwikkeling kiest de opdrachtgever een basisdesign uit onze collectie. Hierbij kunt u denken aan een woning in jaren 30 stijl of een moderne stijl. Vanuit het basisdesign gaat u samen met één van onze architecten om de tafel zitten om de woning een geheel eigen karakter en persoonlijke tintje te geven.

 

Flexibel in uitvoering

Als het basisdesign is uitgewerkt, is het tijd om te kiezen voor de uitvoering van uw TOP-woning. Daarbij gaat het om de keuze voor bepaalde materialen, vormen en type woning. De basisdesigns zijn namelijk altijd geschikt om als rijwoning, twee-onder-een-kapwoning of als vrijstaande woning af te leveren. Onafhankelijk van uw gekozen stijl kiest u verder uit verscheidene steenkleuren, raamindelingen, luifels en dakranden.

 

Eenvoudig en toegankelijk

Het concept TOP-woning is beschikbaar voor zowel corporaties als voor particulieren. Wij hebben het ontwikkelingsproces zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk gemaakt met een overzichtelijke bibliotheek en een digitaal klantenportaal. In de bibliotheek vindt u talloze voorbeelden van plattegronden, beukmaten, woningdiepten en kapvormen die de basis vormen voor uw TOP-woning. Via het digitale klantenportaal kan alle informatie over het ontwikkelingsproces van de TOP-woning met belanghebbenden worden gedeeld.