Service- en mutatieonderhoud

Service- en mutatieonderhoud bestaat uit veel processtappen en een uitvoerige administratie. Een handmatige verwerking in verschillende systemen kost niet alleen veel tijd en geld, het is ook nog eens gevoelig voor fouten. Zwaluwe vindt dat dit tegenwoordig efficiënter kan en heeft hiervoor een slim digitaal systeem ontwikkeld.

Sander Woolschot

   0168-452505
   s.woolschot@zwaluwebouw.nl
  

Intelligent IT-systeem

Het digitale systeem voor service- en mutatieonderhoud van Zwaluwe bestaat uit een intelligente IT-koppeling tussen het basissysteem van de corporatie en ons uitvoeringssysteem. Hierdoor hebben alle partijen real-time inzicht in alle lopende processen. Ook de vakman op locatie is aangesloten op het IT-systeem met een tablet waarop de planning en werkbonnen toegankelijk zijn. Via de digitale werkbon worden uren, materialen en bestellingen direct geregistreerd. De digitale administratie kan vervolgens snel en efficiënt uitgewerkt worden tot een factuur.

 

Herkenbaar en vertrouwd

Zowel Zwaluwe als de corporaties kunnen hun klantenservice enorm verbeteren door altijd actuele informatie paraat te hebben voor hun klanten. Met de geïntegreerde planningsmodule is het tevens mogelijk om afspraken met bewoners onmiddellijk te bevestigen omdat de agenda’s op elkaar afgestemd zijn. Daarnaast laat het systeem het eenvoudig toe om één van onze vakmannen toe te wijzen aan vaste locaties. Dat geeft bewoners rust en vertrouwen. Mocht er toch iemand anders over de vloer komen, alle Zwaluwe medewerkers kunnen zich te allen tijde identificeren en zijn herkenbaar aan de Zwaluwe werkkleding.

Gerelelateerde projecten