Nieuwbouw

Nieuwbouw is een belangrijk onderdeel van Zwaluwe Bouw. De nieuwbouwprojecten zijn in de loop van de jaren steeds groter en veelzijdiger geworden. Zo werken wij aan grote woningbouwprojecten, zorgcentra en utiliteitsbouwwerken. Zwaluwe is door zijn ervaring een echte specialist geworden op het gebied van moderne verzorgingstehuizen en bijbehorende appartementencomplexen. Onze opdrachtgevers weten inmiddels dat wij steevast bouwprojecten van hoge kwaliteit afleveren.

Gerard van Beek

   0168 - 45 25 05
   info@zwaluwe.nl
  

Eigen beheer

Zwaluwe is thuis in een groot aantal disciplines in de bouwsector. Zo zijn wij niet alleen actief aan de uitvoerende kant, maar hebben wij grote woningprojecten in eigen beheer. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de gehele projectontwikkeling, van grondaankoop tot sleuteloverdracht. Bij onze nieuwbouwprojecten in eigen beheer kunnen opdrachtgevers rekenen op een hoogstaande kwaliteit en transparante communicatie. Omdat wij namelijk de ontwikkeling, de bouw en het onderhoud verzorgen, kunnen wij de kwaliteit van het proces continu bewaken. Daarnaast heeft de opdrachtgever voor alle zaken rondom het project één centraal aanspreekpunt.

 

Uitdaging en innovatie

Wij zien onszelf graag als koploper en trendsetter. Met andere woorden, Zwaluwe houdt van uitdagingen en blijft doorlopend innoveren. Zo zien wij altijd mogelijkheden voor complexe binnenstedelijke bouwprojecten of omvangrijke hoogbouw. Met de expertise binnen de divisies Zwaluwe Bouw en Zwaluwe Projectontwikkeling gaan wij elk project vol vertrouwen tegemoet. Daarnaast lossen wij met onze kennis graag maatschappelijke vraagstukken op. Zo hebben wij het concept TOP-woning ontwikkeld. Dat is een kostenefficiënte bouwmethode waarmee wij honderden huishoudens aan een betaalbare woning helpen.

Gerelelateerde projecten