Contractonderhoud

Vochtplekken, tocht of verouderde installaties, het zijn allemaal problemen die zorgen voor klachten bij de woningcorporaties. Bij klachten of hoognodige servicebeurten zullen de corporaties een onderhoudsbedrijf moeten inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden. Met een onderhoudscontract bij Zwaluwe voor een vast bedrag per jaar biedt u als woningcorporatie full service aan bewoners en beperkt u de administratieve rompslomp aanzienlijk.

Verzekerd van kwaliteit

Met contractonderhoud koopt u al het klacht- en serviceonderhoud af voor een vast bedrag per jaar. U kunt het vergelijken met een verzekering waarmee u de kosten voor voorzien en onvoorzien onderhoud door het jaar heen afdekt. Voordat er een onderhoudscontract wordt opgesteld wordt de staat van de woningen en het gewenste kwaliteitsniveau vastgesteld. Aan de hand daarvan wordt er nauwkeurig een normbedrag bepaald waarvoor u een jaar lang verzekerd bent van volledig klacht- en serviceonderhoud van al uw woningen en panden.

Efficiënte woningverbetering

Met een onderhoudscontract bij Zwaluwe kan woningverbetering efficiënter worden ingezet. Op het moment dat wij worden ingeschakeld voor een reparatieverzoek gaan wij namelijk proactief te werk. Als wij ter plaatse zijn, voeren wij meteen een inspectie uit om aanvullende service- en onderhoudsbehoefte te detecteren. Mocht het nodig zijn, dan plannen wij direct een vervolgafspraak om het overige onderhoud uit te voeren. Deze werkwijze zorgt ervoor dat de streefkwaliteit van woningen en panden sneller gerealiseerd wordt.

Gerelelateerde projecten