Transformatie Rabobank Made naar 19 appartementen

In het centrum van Made worden in eigen ontwikkeling 19 royale appartementen gerealiseerd

In het centrum van Made zijn in het oude pand van de Rabobank aan de Adelstraat in eigen ontwikkeling 19 royale appartementen gerealiseerd onder projectnaam De Dragonder.

 

De Dragonder is een hoogwaardig afgewerkt woongebouw met royale appartementen verdeeld over drie woonlagen. In het centrum van Made met een centrale ligging nabij de winkelstraat is het een ideale locatie om direct de dorpse geneugten op te zoeken of juist heerlijk rustig terug te trekken in de groene oase van het park gelegen aan de overkant. Na transformatie bied het pand ruimte aan 19 royale appartementen, met ieder een eigen berging en privéparkeerplaats. Vanaf de ruime entreehal kom je via het trappenhuis en of lift in de patio waar de voordeur van ieder appartement is gelegen.

 

In de kelder van het gebouw is een gezamenlijke ruimte waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en recreëren. De appartementen zijn levensloopbestendig, hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. De toe te passen materialen voor De Dragonder zijn hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk.

In het kort...

Plaats
Made

Opdrachtgever:
Zwaluwe Projectontwikkeling


Makelaar:
Daniels Stokvis Makelaardij B.V.


Makelaar:
Biemans Made Makelaardij o.z.