Onze mensen

Onze mensen zijn ons kapitaal en daar zijn wij zuinig op. Wij koesteren ons team met ervaren en deskundige professionals die van elk project een succes weten te maken. Onze mensen excelleren niet alleen op individueel vlak, maar zijn samen ook een hecht team dat op effectieve wijze samenwerkt.

Sterke teamgeest

Zwaluwe bestaat uit een hecht team van mensen die hart hebben voor de zaak. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat onze sterke teamgeest de drijvende kracht is achter elk succesvol project. Bij Zwaluwe zijn collega’s niet alleen collega’s, maar veelal ook goede vrienden van elkaar. Het is daarom ook niet voor niets dat langdurige dienstverbanden geen uitzonderingen zijn bij Zwaluwe. Onze sterke teamgeest is aanstekelijk. Ook met leveranciers, onderaannemers en andere bouwpartners vormen wij een sterk team waarmee wij met plezier samenwerken.

 

Zwaluwe investeert in talent

Naast een sterk en hecht team is persoonlijke ontwikkeling ook een groot goed bij Zwaluwe. Ten eerste vinden we het natuurlijk belangrijk dat onze medewerkers specialisten zijn op hun gebied en er een gedegen methodiek op nahouden om onze kwaliteit te waarborgen. Daarnaast investeren wij doorlopend in cursussen en bijscholing van onze medewerkers om hun vakkennis up-to-date te houden en zich professioneel te kunnen ontplooien. Ten slotte creëren wij ook stage- en opleidingsplekken om nieuw talent te ontdekken en op te leiden.