Zwaluwe Bouw voorbeeld voor collega bouwers in Nederland op gebied van ISO en VCA

Jaarlijks ondergaat Zwaluwe Bouw de ISO 9001, ISO 14001 en VCA** audit. Dit jaar hebben de auditoren Dante Presenza en Edwin Petersen van EBN Certification een aantal dagen met ons meegelopen om te controleren of wij aan de eisen van de kwaliteitssystemen voldoen. Met trots mogen wij melden dat onze audit week positief is afgerond!

 

Geen afwijkingen

Voor zowel ISO 9001, ISO 14001 en VCA*** zijn er geen afwijkingen geconstateerd. Enkel een aantal tips om de punten nog beter op de i te krijgen. Met het behalen van de audit voldoet Zwaluwe Bouw aan de normen op het gebied van Kwaliteit, Milieu, Veiligheid en Gezondheid

 

Zwaluwe voorbeeld voor collega bouwers in Nederland

De auditoren zijn merkbaar enthousiast over de werkwijze van Zwaluwe Bouw. Na afloop van de auditweek noemde Dante Presenza ons een voorbeeld voor andere bedrijven en komt hij graag eens met collega-auditoren kijken om te kunnen laten zien hoe het moet. Dante richt zich tijdens de audit vooral op Kwaliteit en Milieu. Edwin Petersen, die zich vooral richt op Veiligheid en Gezondheid, vindt dat Zwaluwe Bouw met kop en schouders boven onze collega bouwers in Nederland uitsteekt.

 

Mooi om bevestigd te krijgen dat we goed bezig zijn, iets waar we ons dagelijks met zijn allen voor inzetten!