Voortgang werkzaamheden zorglocatie De Riethorst Geertruidenberg

De bouw van de nieuwe zorglocatie van De Riethorst Stromenland kan ondanks de gevolgen van het coronavirus met gepaste maatregelen gelukkig doorgaan. Iedereen die de bouwplaats betreedt wordt extra op de strikt geldende regels gewezen door middel van een bouwdoek. Wij proberen verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken door niet alleen onze eigen collega’s regelmatig te informeren en instrueren – maar ook door bewustzijn te creëren bij de onderaannemers die aan het werk zijn op onze bouwplaatsen.

 

De nieuwe Riethorst is geen traditioneel verpleeghuis, maar een hele nieuwe buurt. Hierdoor wordt het op een mooie wijze geïntegreerd in het historische stadshart van Geertruidenberg. Het is een uniek, toekomstgericht ontwerp waarbij de leefwereld van de toekomstige bewoners vergroot wordt. Dit gebeurt onder andere door gebruik te maken van zorgtechnologie. Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van karakteristieke, duurzame materialen. Het eerste gedeelte is inmiddels aan de buitenzijde gereed, hier zijn we nu druk bezig met de afbouw.

 

We zijn trots dat we deze zorglocatie mogen realiseren voor een zeer fijne opdrachtgever, De Riethorst Stromenland, en zo een mooie nieuwe werkplek kunnen bieden aan de medewerkers in de zorg en een fijn toekomstig thuis voor de ouderen onder ons.