Start werkzaamheden: woningverbetering 29 appartementen te Dongen

In opdracht van wooncorporatie Casade starten we volgende week met de uitgebreide woningverbetering van 29 appartementen aan de Van Linschotenstraat in Dongen. De appartementen zijn toe aan onderhoud, en zullen direct energiezuiniger gemaakt worden. Met als doel het verminderen van de CO2-uitstoot, een comfortabeler thuis voor de bewoners en het verminderen van hun energieverbruik.

 

All Electric

De woningverbetering bestaat uit het aanbrengen van installaties, opknappen van de kozijnen en het isoleren van het dak. Tegelijkertijd wordt de uitstraling van het complex verbeterd. De appartementen worden All Electric, wat betekent dat de gasaansluiting wordt verwijderd en de CV ketels worden vervangen door een warmtepomp. Verder wordt het glas vervangen door hoogwaardig isolerend glas, worden screens geplaatst aan de buitenzijde van de woningen, krijgt iedereen in het complex een eigen berging en wordt LED verlichting aangebracht.

 

Projectteam

Het project wordt begeleid door een team van specialisten. Voor het goed laten verlopen van de werkzaamheden, werkt ons projectteam nauw samen met het projectteam van Casade. Om de betrokkenen vast kennis te laten maken met het projectteam, is er een voorstelvideo gemaakt: *klik hier om de video te bekijken*.

 

Projectsite

Speciaal voor dit project, heeft wooncorporatie Casade een projectsite gemaakt. Hierop kunt u meer informatie vinden over dit project. De projectsite bezoekt u door *hier* te klikken.

 

Wij zien uit naar een fijne samenwerking en een fijne verbeterde woning voor de bewoners!