Projectupdate: renovatie 6 appartementen en Albert Heijn te Halsteren

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het complex De Kievit te Halsteren. Het resultaat van dit harde werken wordt beetje bij beetje meer zichtbaar, zeker nu de eerste steigerwerken worden afgevoerd.

 

De komende weken zal de hand gelegd worden aan de laatste steenstrips en het voegwerk, waarna ook dit complex qua uiterlijk past in een zeer fraai gerenoveerd centrumgebied van Halsteren. Ook naastgelegen wooncomplexen en het buitengebied zijn en worden in deze periode aangepakt. Hiervoor is een nauwe en fijne samenwerking met andere aannemers.

 

Overigens worden de woningen door Zwaluwe Bouw gelijktijdig van binnen geheel gerenoveerd. De eerste kijkdag voor potentiële kijkers zal eind mei zijn. Voor de zomervakantie zullen de woningen gereed zijn.

 

Een laatste logistieke uitdaging volgt in de periode van week 24 tot en met week 27 aanstaande, waarin de Albert Heijn Halsteren onder de woningen volledig wordt heringericht. De afgelopen weken is met alle stakeholders intensief overlegd, welke zich heeft vertaald in een strakke planning. We zullen er samen alles aan doen om de winkel weer tijdig feestelijk te kunnen openen.