Hoogste VGO keurmerk Vastgoed Adviseur weer behaald!

Zwaluwe Bouw behaalde op 10 september jl. opnieuw het certificaat VGO-keur! Het VGO-keurmerk is bedoeld voor onderhouds- en renovatiebedrijven die hebben aangetoond te voldoen aan de eisen op het gebied van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Zwaluwe Bouw is sinds 2016 in het bezit van het VGO-keurmerk en we zijn trots dat het certificaat weer met drie jaar verlengd is. Onafhankelijke auditeurs van KIWA beoordeelden ons op vier renovatie- en onderhoudsdisciplines. We voldoen wederom aan de richtlijnen voor deze vier disciplines, te weten: Dak, Gevel, Installaties en Interieur en mogen ons de komende drie jaar weer Vastgoed Adviseur noemen.

 

Samenwerken VGO-keur bedrijf

Samenwerken met een bedrijf met het VGO-keurmerk betekent samenwerken met onderhoud- en renovatie adviseurs die gegarandeerd zorgen voor een goed eindresultaat. Zwaluwe Bouw kan als Vastgoed Adviseur een visie ontwikkelen op onderhoud over de lange termijn, optreden als sparringspartner en de klant ontzorgen. We kunnen verschillende lange termijn scenario’s uitwerken voor de renovatie of het onderhoud van uw vastgoed, rekening houdend met mens en milieu.

 

Resultaat Gericht Samenwerken

Steeds vaker wordt voor grote onderhouds- en verduurzamingsprojecten overgegaan op ketensamenwerkingen zoals Resultaat Gericht Samenwerken. De voordelen hiervan ten opzichte van traditioneel aanbesteden zijn onder andere de grip op directe én indirecte kosten, het (versnellen van het) proces en de klanttevredenheid. Mocht u interesse hebben in ketensamenwerking, neem dan vrijblijvend eens contact met ons op om hierover te sparren.